HTML

Friss topikok

TV műsorok szilveszterre

2007.12.30. 13:33 bellini

Lassan de biztosan elérkezik az év utolsó napja is, a szilveszter. Sokan lázasan készülődnek a nagy évzáró bulira, de bizony vannak akik otthon egyedül, vagy szűk körben ünnepelnek. A TV csatornák rollúk sem feledkeztek meg, és érdekes, változatos szilveszteri programokkal kívánják szórakoztatni a tv nézőket.

A Duna Tv a már jól megszokott szilveszteri műsorával várja nézőit. A Kívánságkosár ünnepi stúdiója 14:00-tól várja a nézőket. Az Ünnepi Stúdió a nap folyamán többszőr jelentkezik majd, 19:30-től a Különös Szilveszter - Vidám, zenés összeállítást nézhetik meg a nézők, 21:35-től Határok nélkül - Szilveszteri gála Szolnokról című műsorral jelentkezik a csatorna.

Az m1-en 09:00-tól az Alice Csodaországban című angol mesefilmet nézhetik meg a gyerekek, 13:10-től egy német vígjátékot tűztek műsorra, Kölcsönkutya örökbe címmel, majd ezt követi A tizedes meg a többiek magyar vígjáték, 16:45-től. 19:55-től  a Szilveszter 2007 jelentkezik: Benne. - Önök kérjék, Önök kérik, Élő kívánságműsor, Tiszta Szilveszteri Kabaré, Ami belefér 2007, Krém, Szilveszter mindenkinek. Éjfél után 01:00-kor az Űrgolyhók című amerikai vígjátékot adja a csatorna.

Az m2 műsorán többnyire filmvígjátékokat nézhetünk az év utolsó napján. 12:50-kor  kezdődik a Kutya karácsonyra 1. című osztrák film, majd 14:20-től a Három férfi, egy mózeskosár című francia komédiát sugározza a csatorna. Az Isten nem ver Bobbal című amerikai vígjáték 19:50-től kezdődik, 22:15-től a Dick Tracy komédiát nézhetjük meg. Éjfél után az És ott hány óra van? tajvani-francia filmalkotást tűzték műsorra.

Az RTL Klub is a filmekre alapozza szilveszteri műsorát. 11:25-től a Nagy franc a kis francia című vígjáték kezdődik, ezt követi 11:05-től a Vigyázz, kész, pánik!, majd 14:50-től a Jákob rabbi kalandjai című vígjáték. Piedone kalandjait valahogy minden szilveszterkor műsorra tűzi valamelyik csatorna, ez most sem marad el, hiszen az RTL Klub 16:30-től sugározza a Piedone Afrikában című alkotást. 19:25-től  a Tök állat, 20:50-től a Ping-Pong: Az ököl színre lép, 22:15-től pedig a Blöff című alkotást adja a csatorna. Éjfél után is a filmeké a főszerep, a Bevállalod, haver? (A 11 parancsolat) 00:05-től látható a csatorna képernyőjén, a Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson 01:30-től kezdődik.

A TV2 szilveszteri műsora is változatos programokat kínál. A csatorna 6:25-től  a Csibefutam animációs filmmel kezdi a szilveszteri műsorát, a vígjátékok ezután egymás után követik egymást, a Bradyék a Fehér Házban című alkotás 7:55-től  kezdődik, ezután 09:30-től a San Antonio című vígjáték, majd a Bean - az igazi katasztrófafilm című film szórakoztatja a tv nézőket 11:55-től. A Diszkópatkányok című film 15: 05-kor  kezdődik, ezután a csatorna a filmekről átvált a kabaré és komédiaműsorokra. Az Activity szilveszter 19:05-kor , a Médiacápa 19:40-kor, a Mi kérünk elnézést! 20:45-kor  kezdődik. A év végét az Irigy Hónaljmirigy showműsorai zárják.

Az HBO, mint minden évben, éjfélkor Szilveszteri meglepetésfilmmel szolgál. Aki inkább zenét nézne az a VH1 műsorán Szilveszter éjjeli zenei mixet nézhet.

Mindenkinek kívánunk kellemes szórakozást és Boldog, Békés Új Esztendőt.

Szólj hozzá!

Címkék: tv film buli sztárok celebek érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr74279019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása