Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Friss topikok

Sok fiatal túl korán kezdi a szexet

2007.12.20. 09:14 bellini

Az önbizalom hiánya, a tanárokkal és iskolatársakkal szemben kialakult negatív kapcsolat miatt egyre több fiatal kezdi meg szexuális életét. Sokuk még a 13-ik életévét sem töltötte be.

Egyre több fiatal kezdi meg 13 évesen szexuális életét, és ez mind az önbizalom hiányának és a társadalommal szemben kialakult negatív hatásnak köszönhető, derült ki a kanadai Quebec Egyetem kutatása alapján.

Dr. Mara Brendgen 312 gyerek fejlődését követte nyomon, óvódás kortól egészen a hetedik osztályig, és azt mondja, hogy a megfigyelt fiatalok 17%-a már 14 éves kor előtt elkezdte szexuális életét. A kutatók azt javasolják a szülőknek, hogy figyeljenek gyerekeikre és segítsenek nekik, ha azt veszik észre, hogy a gyerek elszigeteli magát.

A legtöbb fiatal menekvésként kezdi el szexuális életét, ugyanis nem tud megfelelően beilleszkedni a társadalomba, ezt sokszor éppen a tanárok is megnehezítik.

A kutatás alapján azok a lányok akiket osztálytársaik elkerültek 14 éves koruk előtt már elkezdték a szexuális életet, ezzel leginkább a fiuk figyelmét akarják felhívni, ami talán a népszerűségüket is meghozná.

Dr. Brendgen szerint a tanárok is sokszor megnehezítik a diákok életét, és ez nemcsak a szexuális életükre hat ki, az ilyen diákok több bűntényt követnek el.

Azok a fiatalok akik hamar kezdik el szexuális életüket felnőtt korukban kevésbé válnak agresszív, büntetett előéletű felnőttekké, derült még ki a kutatásból.

Szólj hozzá!

Címkék: blog szex blabla érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr64270132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása