HTML

Friss topikok

Bartók Krisztián stílust vált?

2007.12.20. 12:25 bellini

A népszerű tehetségkutatóban egykor feltűnt Bartók Krisztián hűen önmagához, továbbra is ontja magából a 80-as évek hangulatát idéző slágereket. Ám az is igaz kirándulásként, egyelőre egy dalnál a progresszívebb hangzással is megfűszerezi azokat.

Bartók Krisztián első lemezén megjelent Forradalom című dalának zenei világát viszi tovább az új albumának, a Tűz jöjj velem dalaiban.

 - Minden új lemez, így ez is tartalmaz újdonságokat, változásokat. Az albumon nincsenek lírai dalok valahogy kimaradtak, legalább illik hozzám, amúgy sem vagyok egy letargikus alkat. – mondta Bartók Krisztián, akinek új lemezének producere Császár Előd volt.
- A Shane54-ként is ismert zenész az elkészült anyagot összerázta és - szerinte a hozzám illő módon - design-olta, továbbá ő jegyzi két dal szövegét is. Ami még nekem is szokatlan volt, hogy végre debütálhattam, mint szerző, énekdallamban és szövegben. Csaknem a lemez fele hozzám köthető, ez abszolút nem volt betervezve, teljesen véletlenül jött. Ez lesz számomra az igazi megmérettetés, nagyon kíváncsi vagyok a visszajelzésekre.

A korongon 12 dal található plusz egy remix, ami az első már megismert Tűz jöjj velem dalból készült Orange Project Club Mix változat is.

- Az átdolgozás érdekessége, hogy stílusában némileg progressív és elektro ötvözet és ezt az Égető Márió által jegyzett Orange Projec-nek köszönhetem. Ebből a verzióból remix klip is készül, mely most indul a TV csatornákon. Úgy éreztem, e a dal alapján lehet a legjobban megismerni, hogy milyen is lett az albumon zeneileg. Elárulom, hogy a lemezről további dalok is kapnak hasonló frissítést, de azok egyelőre megmaradnak a terezett klubfellépésekre – fejezte be Krisztián.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar hír sztár énekesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr90270283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása