HTML

Friss topikok

Megvannak a Csillag Születik döntősei

2007.12.16. 09:46 bellini

A műsorvezetők zöld, a versenyzők lila és fekete ruhakölteményekben köszöntötték a hetedik adás nézőit. Ezúttal is a szokásos forgatókönyv szerint értékelt és pontozott a zsűri. Ezúttal azonban két műsorszámmal; egy egyénivel és egy duettel készültek.

Elsőként Kocsis Tibor lépett a színpadra, aki az előző adásban utolsóként jutott tovább. Ismét egy egész hetet töltött kemény készüléssel, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a nagysikerű Brian Adams Everything I do című dallal kápráztatta a nagyérdeműt. Falusi Mariann szerint ritka szép pasi-hangja van, de még mindig érzi rajta a bizonytalanságot. A zsüri 36 ponttal jutalmazta a negyedik középdöntő első fellépőjét.

Majd jött a csantavériek büszkesége. Utasi Árpád színész szeretne lenni, és ez a vágya csak erősödött, amikor a héten kívül-belül megismerkedhetett a teátrum világával. A kis mesemondó ismét egy kis Regős Bendegúzgént lépett színpadra. Apróbb bakik miatt csak 29 pontot sikerült begyűjtenie.

Kovácsovics Fruzsina még mindig nem küzdötte le teljesen a kishitűséget, de minden tőle telhetőt megtett, főként, hogy a legjobban bátyjának szeretne bizonyítani. A Time After Time örök slágert énekelte el, amivel ismét hatalmas sikert aratott. Fábry Sándor szerint nem igazán sikerült jól a dalválasztás, ezzel a véleménnyel azonban egyedül maradt, ugyanis a zsűri többi tagja szerint, akik 39 pontot adtak a maglódi lánynak, a legjobbat produkálta.

A népdal énekes Bíró Gergő megint mosolygósan és abszolút felkészülten jelent meg. Mindezt természetesen ismét egy feszített tempójú hét előzött meg, délelőtt az iskolában, délután az énektanárnál igyekezett teljesíteni. Ezúttal egy vidám hangvételű, dél-dunántúli népdalcsokrot adott elő, amit már az első hangoknál tapssal kísért a közönség. Falusi Mariann a hatvanas évek Ki mit tudjához hasonlította a produkciót. Gergő 32 ponttal várta az adás második felét.

A 4 for dance néhány hét alatt az ország kedvencévé nőtte ki magát. A börtönruhába öltözött négy fiú a Hotel Menthol zenéjétől a Nem vagyok én apáca című dalig szinte mindent felvonultatott. Keleti Andrea külön értékelte a nagy ollót, és még takarítói állást is ajánlott a táncos lábú fiúknak. A magasztaló dicshimnuszok után maximális pontot kaptak.

Az este utolsó egyéni fellépője Polyák Rita volt. Az énekgyakorlás mellett még arra is maradt ideje, hogy régi hobbijának, a táncnak hódoljon. Úgy tűnik, a gimnazista lány szívéhez a lírai hangvételű dalok állnak közel. Demjén Ferenc slágerét hallhattuk tőle. A zsűri 36 ponttal értékelte a fiatal énekest.

A középdöntő ezután a duettekkel folytatódott, az első páros Kovácsovics Fruzsina és Bíró Gergő Ha én gazdag lennék című musical részletet énekelte. Mindketten felszabadultan dalolásztak a statiszta gyerekek között. A közönség vastapssal értékelte. A zsűri sem talált kivetnivalót a műsorban.

Polyák Rita és Kocsis Tibi az Egyedül című dalt adta elő. Mindketten nagyon várták már, hiszen ritka alklalom, hogy ketten közösen töltsék be a színpadot.

A közös produkciókat a 4 for dance és Utasi Árpi műsorszáma zárta. A Magyar Népmesék, a Nagy ho-ho, majd a Dr. Bubó zenéjére ropták. Bár a zsűri ismét csak dicsérő szavakkal halmozta el a produkciót, Árpi elpityeregte magát talán a kevés pontszám, a fáradtság és a feszültség kissé megviselte a fiatalembert, akit osztálytársai biztattak a nézőtérről.

A Csillag születik negyedik középdöntöjét Góra Krisztián tűzzsonglőr meglepetés produkciója zárta. Ezután Nóri és Buci kihirdette, hogy ki az a négy szerencsés, akikkel a döntőben is találkozunk: Kovácsovics Fruzsina, 4 for dance, Utasi Árpád, és Bíró Gergő.

ForrásÉ csillagszuletik.tv

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: média tv magyar hír sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr60265539

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://biznessbazaar.com 2018.05.08. 10:57:56

A Corvinnál kigyulladt a metró.... Özönlenek az aláírók... - Reflektor

Trackback: Http://biznessbazaar.com/ 2018.03.12. 21:40:16

Árulkodó jelek - A zingatlanos beszól

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása