HTML

Friss topikok

Miskolcon is kipróbálható a KORG új csúcsmodellje

2007.12.14. 18:59 bellini

December 16-án, vasárnap a miskolci Traffik kévézó ad otthont 13 órától az év egyik legizgalmasabb zenei bemutatójának, ahol bemutatkozik az új KORG Pa 2X Pro a RÉFO hangszerbolt és a KORG-team szervezésében.

Az új Pa 2X Pro egy tökéletes Arranger billentyűzet profi zenészek számára: intuitív, erőtől duzzadó, interaktív eszköz, amit a legjobb sounddal áldott meg a Korg, amit emberi fül eddig Arranger hangszerből kijönni hallott.

Az új Pa2X Pro az igazi társ a zeneszerzésben.

A Korg hangszereit zeneszerzők tízezrei használják szerte a világon, lenyűgözött hallgatóságot és elégedett zenészeket hagyva maguk mögött, ezért tartják a céget a világ legjobb Arranger gyártójának. Hogy mindez miért van? Mert a Korg eltalálta a verhetetlen hang és a kitűnő technikai jellemzők tökéletes elegyét és megalkotta az RX technológiát.

Az RX technológia az, ami működésben tartja ezt a csodát. A módszert először a Pa1X Arranger-ben a Pa2X Pro szellemi elődjének tekinthető keyboardban használták.

Balog Tamás, a RÉFO hangszerbolt tulajdonosa szerint "a Pa2X Pro a Pa80 és a Pa1X tapasztalataiból épült, figyelembe véve zeneszerzők ezreinek a véleményét azért, hogy kielégíthessék egy a technika fejlődését szem előtt tartó modern komponista minden igényét."

Így született hát meg az új Pa2X Pro, amely vasárnaptól már kapható Miskolcon is a RÉFO hangszerboltban, a Görgey utca 2. szám alatt. A hangszerbolt vezetője szeretettel vár minden érdeklődőt, zenészt december 16-án, vasárnap délután 13 órától Miskolcon, a Széchenyi utcában található Trafik kávézóban!

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr38264138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása