HTML

Friss topikok

Télapó-dallal várta Bogika a „Nagyszakállút”

2007.12.11. 14:58 bellini

A Hooligans-es Endi és az énekesnő, Dina kislányát elvarázsolta a nagyszakállú Mikulás. Igaz, hogy már tavaly is együtt várták a Télapót, akkor azonban Bogika még nem igazán értette, miről szól ez az ünnep. Az idén azonban csillogó szemmel, a „Télapó itt van” című dalocskát énekelgetve várta a puttonyból az ajándékokat.

Csokoládé, éneklő és táncoló Mikulás, finomságok, érdekes könyvek, játékok – mi többet kívánhat télapó-ajándékba egy másfél éves kislány? Bogika, Dina kislánya már napokkal a Mikulás érkezése előtt készült a bölcsődében a „nagy napra”. A bölcsis néni segítségével együtt dúdolták a Télapó itt van című dalocskát, s gyermeki örömmel tapsoltak, amikor meglátták a Mikulást.

- Idén a dadus öltözött be Télapónak – mesélte Dina. – Tavaly ugyanis nagy sírás-rívás tört ki, amikor egy idegen bácsi kopogott be télapóként. Most viszont örömmel szaladtak a gyerekek Mikulásnak öltözött kedvenc dadusuk ölébe, hogy átvegyék a finomságokkal megpakolt csomagot.

Bogi apukájától, a Hooligans-es Enditől kedvenc rajzfilm-sorozatának következő epizódjait kapta Télapó-ajándékba.

- Bogi egyszerűen falja a kisvakond meséket. Most, hogy négy új résszel bővült a DVD-tárunk, azt sem tudjuk, mikor mit is nézzünk – nevetett Dina.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény celeb magyar bulvár pletyka hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr62260404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása