HTML

Friss topikok

LOLA 1200 MÉTER MAGASAN FORGATTA ÚJ KLIPJÉT!

2007.12.11. 20:03 bellini

A legnépszerűbb hazai tinisztár alig több mint két hónappal ezelőtt forgatta le "Baby I Don't Care" című angol nyelvű klipjét, amit a VIVA zenecsatorna műsorán is gyakorta láthatunk, ám máris itt az újabb Lola-video. Az ifjú énekesnő leforgatta immáron hetedik klipjét "Ünnepelj ma velünk" címmel.

A dal címe arról árulkodik, hogy a tinisztár most egy karácsonyi klippel rukkol elő, aminek a refrénjét már ismerheti a közönség egy bizonyos karácsonyi reklám kapcsán. A forgatás helyszíne Ausztria szívében a festői szépségű Wörschach-ban volt. A forgatás hatalmas hóesésben zajlott a hegyek között 1200 méter magasan.

Lola számára talán a legnehezebb feladat az volt, amikor egy hatalmas dézsában kellett fürdés közben énekelni a szakadó hóesésben. A klip szereplőit Lola barátnői alkotják, akikkel a derékig érő hóban kellett hócsatát vívni. A video belső helyszínét egy igazi alpesi panzió mesébe illő hangulata adta.

Az új klipet december elejétől láthatjuk a VIVA TV műsorán, illetve letölthető INNEN. Lola ezzel a fantasztikus hangulatú dallal és a hozzá készült kisfilmmel szeretne mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepet kívánni!

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar sztár énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr46260756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása