HTML

Friss topikok

Az Exclusive Change bemutatja: A RIPPEL BROTHERS 6. VILÁGREKORD-KÍSÉRLETE

2007.12.07. 22:48 bellini

A Rippel név garancia a minőségre, tapasztalhattuk ezt már oly sokszor. Rippel Ferenc és Rippel Viktor az elmúlt években itthon és külföldön is egyaránt sikert sikerre halmozott. Elhivatottságuk és profizmusuk révén meghódítottak már minden csúcsot, amit az artistaművészet számukra kínált. A világhírű testvérpár 2007. decemberében újabb nagy dobásra készül. Az ötszörös világrekorder fivérek minden eddiginél veszélyesebb mutatvánnyal szeretnék a nevüket hatodszorra is a világrekorderek közé írni.

A legújabb kísérletre idén egészen decemberig kellett várni. Mindenkit biztosíthatunk: megérte. A hidegre fittyet hányva a világhírű akrobaták éjt nappallá téve gyakorolnak azért, hogy minden mozdulat a helyére kerüljön, és ismét elkápráztassák a nagyérdeműt. Van is miért, hiszen a fivérek minden eddiginél veszélyesebb produkcióval készülnek, ahol egy rossz mozdulat is végzetes lehet.

A kísérletre az OTP Bank Lovas Világkupa második estéjén, 2007. december 8-án 19.30 órakor kerül sor, ahol egy száguldó - a tizenkétszeres világbajnok Lázár testvérek által hajtott - négy lóból álló fogat mögé épített szerkezeten Rippel Viktor tartja Rippel Ferencet egy speciális pózban, miközben a fogat több kört tesz meg a lóversenypályán a lehető legnagyobb sebességgel. Az eseménynek a budapesti Papp László Budapest Sportaréna ad otthont.

A felkészülés és a kísérlet alatt Dr. Kator Miklós, az olimpikonok egyik orvosa kíséri figyelemmel a Rippel testvérek egészségügyi állapotát. A folyamatos vizsgálat magában foglalja az orvosi erőnléti teszteket, vizsgálatokat az esetleges megbetegedéssel kapcsolatban, illetve a helyszínen a kísérlet előtti időszakban orvosilag felülbírálhatja, képesek-e a fiúk mind mentálisan, mint erőnlétileg a világrekordra.

A testvérpár munkáját egy speciális team segíti, nemcsak a világrekord alatt, hanem a felkészülési időszakban egyaránt. A Rippel Brothers egészséges és energiadús étrendjét Béres Alexandra állítja össze. A testvérpár jelmezeit a Reneszánsz Panoptikum vezetője, Megyeri János jelmeztervező, szobrász készíti.

Már csak néhányat kell aludni, hogy a Rippel fivérek újra próbára tegyék az idegrendszerünket. A világon egyedülálló produkciót kötelező a helyszínen megtekinteni, ilyet még úgysem láttak! Kezdődjön tehát a visszaszámlálás, találkozunk december 8-án a Rippel Brothers Exclusive Change Világrekordján!

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar bulvár pletyka hír rendezvény sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr61256467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása