HTML

Friss topikok

Nyolc gyerek tetemére bukkantak Németországban

2007.12.06. 15:12 bellini

Sokkolta a közvéleményt az a hír, amikor a hírcsatornák közölték nyolc gyerek holtestére bukkantak Németország két különböző régiójában, a gyerekek haláláért úgy tűnik mindkét esetben az édesanya felelős. Az első esetet a Darry nevű falucskában fedezték fel, miután egy szellemileg labilis nő elmesélte háziorvosának tettét.

Az orvos azonnal értesítette a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve öt kisfiú tetemére bukkant. A gyerekek 3 és 9 évesek voltak. A nőt azonnal elmegyógyintézetbe zárták, a rendőrség pedig nyomozást indított az ügyben.

A második eset kapcsán három gyerek tetemére bukkantak a rendőrök, egy Saxonia melletti házban. A gyilkosság vádlottja úgy tűnik szintén az édesanya, egy 28 éves asszony.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár hír botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr95254467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása