HTML

Friss topikok

iPhone Európában: Veszik mint a cukrot

2007.12.06. 11:19 bellini

Az Orange nemrég bejelentette, hogy öt nap alatt csaknem 30.000 darab iPhone készüléket értékesített. Franciaországban november 29-én dobták piacra az Apple gyártó által gyártott készüléket. A T-Mobile egyetlen nap alatt 10.000 darab készüléket értékesített Németországban, míg az Apple UK képviseli, anélkül, hogy számadatokat mondtak volna, azt nyilatkozták, hogy soha nem értékesítettek ennyi mobiltelefont.

A francia vásárlók 80%-a az Orange for iPhone előfizetéssel együtt szerezte be a készüléket, ami a korlátlan internet és a Visual Voicemail szolgáltatásokat is magába foglalja. A vásárolók közül 1500 felhasználó vásárolta szabadon meg a készüléket, azért, hogy más szolgáltatón belül tudja azt használni, a vásárló a függetlenítéséért még 100 eurót fizetett, adja hírül a PCWorld.com.

Németországban egy függetlenített iPhone készülék, ami bármilyen hálózatban használható 999 euróba kerül.

A három szolgáltató értesítései szerint nem az a legnagyobb öröm számukra, hogy sok készüléket értékesítettek, hanem, hogy újabb előfizetőkre tettek szert.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil kütyü hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr51254181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása