HTML

Friss topikok

Harry Potter-nap az egész család örömére, Varázslatos szombat a Mom Parkban

2007.12.06. 13:23 bellini

December 15-én, előkarácsonyi ajándékként együtt töltheted a napot kedvenc varázsló-tanoncoddal! Az Electronic Arts és a Fórum Home Entertainment várja az igazi Harry Potter rajongókat, családjaikat, barátaikat egy fergeteges mozizással egybekötött, ingyenes játéknapra a Mom Parkba! Kár lenne kihagyni, az izgalom, a felhőtlen szórakozás garantált!




















Harry Potter jegyében telik majd december 15-e a Mom Parkban, hisz amellett, hogy újra levetítik a Tűz serlege és a Főnix rendje filmeket, egész napos játék várja a kicsiket és nagyokat az Electronic Arts jóvoltából. A mozi előterében felállított konzolokon reggel tíztől egészen késő délutánig szabad a játék: bárki ingyenesen kipróbálhatja az utolsó epizód, a Főnix rendje magyar nyelvű játékváltozatát. A rendezvény és a játék iránt érdeklődők előzetesen itt tudják magukat regisztrálni: www.electronicarts.hu/potter

A történetet persze senkinek sem kell bemutatni. Új rend születik. Voldermort nagyúr visszatért, ám a Mágiaügyi Minisztérium mindent megtesz annak érdekében, hogy a varázslóvilág erről ne szerezzen tudomást. Mindenekelőtt Roxfortba küldik Dolores Umbridge-et, a kiállhatatlan hivatalnokot, hogy ő oktassa a sötét varázslatok kivédését. Umbridge azonban csak elméleti ismereteket hajlandó tanítani, ezért Harry, Ron és Hermione néhány diáktársukkal együtt titokban megkezdik a felkészülést a küszöbön álló háborúra. J.K. Rowling ötödik Harry Potter-könyvének filmfeldolgozásában hátborzongató összecsapásra kerül sor a jó és a rossz között.

Harry Potter nem mindennapi kalandjait immáron bárki otthonában is élvezheti, hiszen nemrég jelent meg a Harry Potter és a Főnix rendje DVD kiadása, mely számos mágikus, a filmből kimaradt jelenetet is tartalmaz Extrák menüpontjában.

Helyszín: Mom Park, Palace Cinemas mozi
Időpont: 2007. december 15. (szombat) 10.00
Belépés: Ingyenes

Szólj hozzá!

Címkék: média film premier mozi magyar filmelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr22254308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása