HTML

Friss topikok

Harry Potter-nap az egész család örömére

2007.12.05. 23:08 bellini

December 15-én, előkarácsonyi ajándékként együtt töltheted a napot kedvenc varázsló-tanoncoddal! Az Electronic Arts és a Fórum Home Entertainment várja az igazi Harry Potter rajongókat, családjaikat, barátaikat egy fergeteges mozizással egybekötött, ingyenes játéknapra a Mom Parkba! Kár lenne kihagyni, az izgalom, a felhőtlen szórakozás garantált!

 Harry Potter jegyében telik majd december 15-e a Mom Parkban, hisz amellett, hogy újra levetítik a Tűz serlege és a Főnix rendje filmeket, egész napos játék várja a kicsiket és nagyokat az Electronic Arts jóvoltából. A mozi előterében felállított konzolokon reggel tíztől egészen késő délutánig szabad a játék: bárki ingyenesen kipróbálhatja az utolsó epizód, a Főnix rendje magyar nyelvű játékváltozatát.

A történetet persze senkinek sem kell bemutatni. Új rend születik. Voldermort nagyúr visszatért, ám a Mágiaügyi Minisztérium mindent megtesz annak érdekében, hogy a varázslóvilág erről ne szerezzen tudomást. Mindenekelőtt Roxfortba küldik Dolores Umbridge-et, a kiállhatatlan hivatalnokot, hogy ő oktassa a sötét varázslatok kivédését. Umbridge azonban csak elméleti ismereteket hajlandó tanítani, ezért Harry, Ron és Hermione néhány diáktársukkal együtt titokban megkezdik a felkészülést a küszöbön álló háborúra. J.K. Rowling ötödik Harry Potter-könyvének filmfeldolgozásában hátborzongató összecsapásra kerül sor a jó és a rossz között.

Harry Potter nem mindennapi kalandjait immáron bárki otthonában is élvezheti, hiszen nemrég jelent meg a Harry Potter és a Főnix rendje DVD kiadása, mely számos mágikus, a filmből kimaradt jelenetet is tartalmaz Extrák menüpontjában.

2 komment

Címkék: média magyar hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13253870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2007.12.16. 13:36:02

Felnőtt létemre sem restellnék most részt venni a napon, ha Bp-n tartózkodnék! Nagy rajongója vagyok Harry Potternek és Joanne Rowlingnak. Fontolgatom az első hat kötet angol nyelvű változatának beszerzését - a hetediket élmény volt eredeti nyelven olvasni. Szívből örülök, hogy sokan szeretik a sorozatot.

aranyhaj.blogspot.com

bellini · http://doily.hu 2007.12.16. 13:39:43

Én angolul olvastam ki az első három könyvet. Már alig várom, hogy a következő köteteket is elolvashassam.
süti beállítások módosítása