HTML

Friss topikok

ELKÉSZÜLT NÁKSI vs. BRUNNER ÚJ MAGYAR NYELVŰ DALA!

2007.12.05. 23:04 bellini

2008 januárjában jelenik meg hivatalosan is, számos remix társaságában a Náksi vs. Brunner-páros "Az én életem" című vadonatúj magyar nyelvű felvétele. A dalt egy régi kedves ismerős, Myrtill énekli, aki megannyi korábbi Náksi vs. Brunner-dalban volt már hallható. Az újdonság egy abszolút trendi rádiós sláger, amely dallamos klubzene lévén a diszkókban ugyanúgy megállja a helyét. A tél nagy slágervárományosa most szabadon letölthető rádió verzióban!

A már most a jövő év egyik legígéretesebb szerzeményének elkönyvelt "Az én életem" című dalhoz januárra elkészül a videoklip, illetve a hazai DJ/producer-szakma színe-java által készített remixek sora. A tracket ugyanis újrakeverte DJ Bruckmann, a The FlameMakers, Mike Newman & Viron Ltd., Peat Jr & Fernando, Szatmári, valamint DJ Páz. A bő két éve teljes stílusváltáson átment Náksi vs. Brunner-páros friss dalában egyesül sikerük két fő titka: a dallamos, "abszolút sláger" kategóriába tartozó saját felvételek és az, hogy fellépéseiken kizárólag aktuális és népszerű electro-house lemezeket pörgetnek - divatos tánczene a 2008-as év elvárásainak megfelelően!

Magyarország első számú DJ-duója nemzetközi sikereik és illusztris remixfelkéréseik után ismét megmutatják, hogy itthon, Magyarországon is pontosan ugyanolyan népszerűek, mint évekkel ezelőtt, amikor lemezlovasként berobbantak a köztudatba. Náksi Attila és Brunner Zsolt jó szokásukhoz híven ezúttal is utat mutatnak a hazai klubéletben, erre a legjobb példa "Az én életem" című újdonságuk!

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar énekes együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr31253865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása