HTML

Friss topikok

100.000 Apple iPhone készüléket értékesít év végéig a franciaországi Orange

2007.11.28. 12:50 bellini

Év végéig csaknem 100.000 Apple iPhone mobiltelefon készülék értékesítését szeretné lebonyolítani, a France Telecom tagja, az Orange Franciországban. A készüléket szerdán dobják a francia piacra.
„Év végéig csaknem 100.000 készüléket szeretnénk értékesíteni” – nyilatkozta Didier Lombard a France Telecom igazgatója, egy az Europe 1 rádiónak adott interjújában. Az Orange szolgáltatón keresztül Franciaországban 399 euró lesz egy iPhone ára, természetesen két éves előfizetői szerződéssel, aminek havi díja 49 eurótól kezdődik. Az egy éves bérletkötés 4,50 euróval lesz drágább.

Ugyanakkor a France Telecom azt is megerősítette, hogy az Orange jóval alacsonyabb áron értékesíti a kikódolt iPhone készülékeket, mint azt Németországban tette a T-Mobile, ahol 999 euró volt egy függetlenített telefon ára.

Az Apple iPhone franciaországi értékesítése szerda este kezdődik, noha a készülék piacra dobását csütörtökre tervezték. Az Apple iPhone készülékét már október 24-től kapni lehetett a francia phoneandphone.com online áruházában, azonban az internetes üzlet leállította a készülék értékesítését az Apple ügyvédeinek nyomására.

Az első európai ország amelyik az iPhone készüléket forgalomba hozta Németország volt, a T-Mobile hálózaton keresztül, ezt követte Nagy-Britannia az O2 hálózattal. Az Apple által gyártott készüléket idén, június 29-én mutatták be az Egyesült Államokban, ahol eddig több mint 1,4 millió példányszámban kelt el. Az Államokban az Apple iPhone készüléket az AT&T Inc szolgáltató forgalmazza.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil blog kütyü business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr33245360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása