HTML

Friss topikok

Dundika és Kustánczi Lia lehengerelte a Fifa08-játékosokat

2007.11.27. 12:07 bellini

Nem akármilyen vendégjátékosok érkeztek szombat délelőtt a FIFA Interactive World Cup hazai selejtezőjére. A férfiak fantáziáját igencsak megmozgató fotóikkal ismertté vált lányok, Kustánczi Lia és Dundika elszántan álltak a konzolok elé, s meglepő rutinnal vették kezükbe a kontrollereket. A két szépség igazi focirajongó, FIFA 08-cal azonban még sohasem játszottak.

 

Nem árválkodott egyedül a két  újdonsült FIFA-fan. Egyből akadtak önkétjelentkezők, több tucat is, akik mindenáron be akarták vezetni Dundikát és Liát a virtuális foci rejtelmeibe. Elsőként a világbajnok akkrobata Rippel-fivérek teremtek a lányok mellett segítségként. Egyből kontrollert is ragadtak, s már zajlott is a meccs Hajdú B. István és Faragó Richard kommentárjával.

- Teljesen szűzkézzel nyúltam most a kontrollerhez – válaszolt nevetve Dundika Bella Levi kérdésére a FIFA International Word Cup budapesti selejtezőjén. – Korábban még soha sem játszottam ezzel a játékkal, konzolon pedig egyltalán még semmivel. Annyira lenyűgöz azonban a játék profizmusa, képi és hangbéli megvalósítása, hogy igazán kedvet kaptam. Arról meg nem is beszélve, hogy verseny résztvevői olyan segítőkészen tanítottak, hogy a lelkesedésük átragadt rám.

Kustánczi Lia külön melegített a kapurarúgás sebességét mérő játéknál, s legnagyobb meglepetésére, még 15 centi magas sarkú csizmájában is megközelítette a Rippel-fivérek rúgásának sebességét.

- Lenyűgöz teljesen, hogy ennyi fiatalt tudnak megmozgatni ezzel a játékkal – kezdte Lia. – Hihetetlen igényes és pontos szervezéssel várták itt a versenyzőket. Kifejezetten jó volt látni, hogy a kamaszfiúk ekkora erőbedobással vetik bele magukat a játékba. A FIFA 08 pedig a valós focira is buzdítja a srácokat.

A FIFA, az EA és a PlayStation lázasan keresik a legjobb virtuális focistát a FIFA Interactive World Cup világjáró selejtezőin. Maga Ronaldinho is felkérte a rajongókat, hogy regisztráljanak és vegyenek részt a világméretű futball-versenyen.A virtuális futballszezon felforrósodik, amint a játékosok és futballrajongók a világ minden tájáról felkészülnek a FIFA Interactive World Cup következő megmérettetésére.

A FIFA 08 szeptemberi megjelenése óta öt kontinens huszonöt országának majdnem tízezer játékosa kezdett harcba a ranglista vezető pozíciójáért. Ebben a hónapban az első minősítő események Dániában kezdődtek el, majd vonulnak tovább Hollandiába, míg szombaton

 

Magyarországra érkeztek. Az elkövetkezendő hat hónapban, minden bizonnyal a legjobb interaktív focista felkutatása körül forog majd a Föld. Hazánk legjobbjt már megtalálták, aki abban a megtiszteltetésben részesül, hogy Magyarországot képviselheti a berlini világdöntőn.

Császár Roland nyert egy teljesen költségmentes utat Berlinbe, hogy csatlakozhasson az interaktív futball tehetségek krémjének, összesen 32 főből álló csoportjához, akik a FIFA Interaktív Év játékosa 2008 címért és a 20 000 amerikai dollár pénzjutalomért küzdenek meg egymással. A Nagydöntő győztese részt vesz a 2008 decemberében megrendezésre kerülő FIFA Év játékosa gálán, ahol lehetősége nyílik találkozni a világ legjobb férfi és női futballistáival.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar pletyka hír rendezvény sztárok celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr23243519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása