HTML

Friss topikok

Újabb szexvideó került elő Paris Hiltonról

2007.11.19. 12:26 bellini

Újabb, kevésbé cenzúrázott szexvideó borzolja a kedélyeket az interneten. Paris Hiltonról újabb botrányos felvétel került elő, pont akkor amikor a celeb „jókislány” életet akar élni.

Paris Hilton ismét botrányt kavar. Ezúttal egy újabb felnőtteknek szóló videó kering az interneten a celebről. A felvétel pont rosszkor bukkant elő, mivel Paris mostanság javítani kíván a róla kialakult képen, de úgy tűnik ez most nem fog sikerülni neki.

A neten keringő felvételen Parist épp fürdőzés közben kapták rajta. A zenei pályát is kipróbáló híresség egy hatalmas kádban pancsol, adja kírül a The Sun.

Úgy hírlik, hogy a felvételt a Parisexposed.com szellőztette meg, ami iránt a celeb bírósági végzést kért. Természetesen nem is kell azt elmondanunk, hogy a megjelenése után hamar felkerült a YouTube videomegosztó oldalra, ahonnan aztán tovább terjedt.

Paris Hilton idén mindvégig a magazinok és újságok címlapján szerepelt, legtöbbet három hetes börtönbüntetése alatt cikkeztek róla.

Paris egyike a legtöbbet szereplő hírességeknek a tengerentúl. A híresség 2003-ban vált híressé, amikor szintén egy pornófelvétel került fel róla a netre. Később a felvétel, melyen Rick Salomonnal látható film formájában is kiadásra került, One Night in Paris címmel. Hírességének köszönhetően Paris saját reality showt kapott, 2006-ban pedig első szólóalbumát is kiadta.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb pletyka sztár hírességek énekesnő búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1234091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása