HTML

Friss topikok

Josh & Jutta: Szabadon

2007.11.16. 22:58 bellini

A közelmúltban jelent meg Magyarország legnépszerűbb dance duójának vadonatúj albuma "Szabadon" címmel. Josh és Jutta 2005 óta nagy utat tett meg a hazai zenei életben, és indulásuk óta sikert sikerre halmoznak. Bemutatkozó albumukról - szinte egyedülálló módon - nem kevesebb mint négy kislemezt másoltak ki ("Nincs az a szó", "Vár rám az ismeretlen", "Fagyos a szívem", "Zakatol a szívem"), és mind a négy felvétel a hazai klubok legnagyobb kedvenceivé váltak... Íme, itt a folytatás!

A dinamikus duó a hazai tinik szívébe is belopta magát, és a szakma is felfigyelt az egyre népszerűbb csapatra (Fonogram-, VIVA- és POPCORN-jelölések). Mindeközben fáradhatatlanul járták az országot, szinte minden fellépési lehetőséget megragadtak, hogy élőben is népszerűsítsék dalaikat. A kemény munka meg is hozta gyümölcsét, hiszen a bemutatkozó albumuk az egyik legkeresettebb hazai kiadvány volt az elmúlt években.

Az új nagylemez igazi csemegének számít majd az őszi-téli lemezpiacon a stílus kedvelői körében. 11 vadonatúj felvétel szerepel az albumon, valamint számtalan további meglepetés is hallható a korongon. A csapat második albuma sokkal kiforrottabb mind zeneileg, mind szövegeiben, a dalok egységesebbek, de az a fiatalos lendület és energia, ami eddig is jellemezte őket, ugyanúgy a friss album egyik jellegzetessége. Azaz ismét egy igazi "Josh és Juttás" album született!

Az első kislemez, az "Elszakított régi emlék" már a slágerlistákat ostromolja, a videoklip pedig hamarosan látható a hazai zenei csatornákon. Az összeszokott csapat tehát töretlen energiával és lendülettel dolgozik tovább, és szerencsére a közönség is egyre nagyobb igényt tart zenei munkásságukra.

Az album megjelenését kiemelt TV2-, VIVA TV- és POPCORN-kampány kíséri!

1 komment

Címkék: média zene celeb magyar énekes hír sztár együttesek énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr8231668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csilla · http://blog.hu 2008.11.01. 07:48:55

nagyon talalnatok egyut ugy mint szerelmesek nagyon jo a zenetek.
süti beállítások módosítása