HTML

Friss topikok

Ünnepeljünk együtt Talmával!

2007.11.15. 14:57 bellini

Minden idők legnagyobb magyar motorversenyzőjének évadzáró partyjára 2007. november 25-én 19 és 23 óra között a SYMA csarnokban kerül sor. Talmácsi Gábor MINDENKIT nagyon sok szeretettel vár eme jeles alkalomból.

A bajnokot a teljes Aspar Team köszönti majd, és az Aprilia vezetői is Talma kedvéért jönnek Budapestre. A hírességek mellett számtalan meglepetés várja majd a nézőket, az est fénypontja az ünnepélyes díjátadás lesz. Ha Ön is szurkolt Talmácsiért, figyelemmel kísérte a MotoGp történéseit, szereti a technikai sportot vagy egyszerűen csak szeretné jól érezni magát, akkor ott a helye.

A világ legjobb 125 cc. versenyzőjét ünnepelheti a világ legfantasztikusabb közönsége. Ez egy világbajnok buli lesz.


Produkciójával kiakasztja a fordulatszámmérőket Rúzsa Magdi, a Hooligans, Gáspár Laci, Ganxsta Zolee és a Kartell, Bagi&Nacsa.

A jegyek korlátozott számban a TicketExpress irodákban kaphatóak. Az ülőjegyek 3500 Ft-ba, az állók 2500 Ft-ba kerülnek. Kapunyitás 18 órakor.

November 25-én a SYMA csarnokban maximális fordulaton pörög majd a buli!

A rendezvény támogatói: MOL Nyrt., Brokernet Holding Zrt, Alerant Informatikai Zrt., T-Mobile, CLS, We Love, Print2000 Nyomda Kft.

Szólj hozzá!

Címkék: blog esemény celeb magyar hír buli party rendezvény sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr15230070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása