HTML

Friss topikok

5.000 luxusautója van a szultánnak

2007.11.12. 11:30 bellini

A 61 éves Brunei-i szultán, Hassanal Bolkiah, akinek vagyona 14,4 milliárd euró között mozog, nem nézi a pénzt, amikor saját kényelmét vagy óhaját szeretné kielégíteni.

Valójában a különc államelnök szemrebbenés nélkül képes elkölteni több száz dollárt olyan dolgokra, amik jobb ránézésre nem érik fel áraikat.

Hassanal Bolkiah legutóbbi óhaja szerint palotájának falait kellett kidíszíteni, pornográf jellegű órákkal. A különleges órák minden órában más szexuális pozíciót mutatnak. Sőt, a nagy sportkedvelő szultán évente 1,7 millió eurót fizet saját badminton edzőjének, további 1,7 millió eurót költ masszázs hölgyeire. Egy másik alkalmazottja 70.000 eurót keres azzal, hogy a szultán exotikus madaraira vigyáz. Ugyancsak hasonló luxusban van része a szultán kisebbik testvérének, Jefrinek, aki nemrég arany wc kefét vásároltatott magának.

A Brunei-i szultán hatalmas autóparkkal büszkélkedhet, egyes források szerint 5.000 autója van. Ezek mellett egy saját Boeing 747-400 Jumbo Jet repülőgéppel rendelkezik.

Olvasd tovább a cikket ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: blog bulvár hír blabla érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr79226250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása