HTML

Friss topikok

SANTANA ÚJRA CSODÁT TESZ!

2007.11.09. 18:17 bellini

A 18 fantasztikus felvételt felvonultató "Ultimate Santana" című album 3 új szerzeménye a Chad Kroegerrel énekelt vadonatúj sláger, az "Into the Night", a Jennifer Lopez és Baby Bash közreműködésével készített "This Boy's Fire" és a Tina Turnerrel újra felvett "The Game of Love".

Az "Ultimate Santana" 18 csodálatos dal az utánozhatatlan Carlos Santanatól, aki karrierje során közel 100 millió albumot adott el, 14 Grammy-díjat és 16 egyéb kiemelkedő nemzetközi díjat kapott, aki mind a mai napig évente 100 koncertet ad, melyekkel egymilliónál is több nézőt vonz minden évben.

Az album
Santana, aki a Rock & Roll Hall Of Fame (zenei hírességek csarnoka) tagja, új albumán legjobb felvételei - a Columbia és Arista időszakból egyaránt - kaptak helyet. Az "Ultimate Santana" az első, egész karriert átölelő album, mely tartalmazza az összes eddig megjelent 37 album nagy slágerét, egészen a 40 évvel ezelőtt megjelent debütáló albumtól az "All That I Am" című korongig, kiegészülve eddig még sehol nem hallott, vadonatúj dalokkal.

A 18 fantasztikus nótát felvonultató "Ultimate Santana" című album természetesen a Chad Kroegerrel (a Nickelback frontembere) énekelt vadonatúj slágerrel, az "Into The Night"-tal kezdődik, mely hazánkban már a rádiós szerkesztők és hallgatók egyik nagy kedvence. Szintén fergeteges a Jennifer Lopez és Baby Bash közreműködésével készített "This Boy's Fire", de szenzációnak ígérkezik a "The Game of Love" új változata, melyben Tina Turner kápráztatja el a hallgatókat. Az új felvételek mellett természetesen ott sorakozik minden korszakalkotó sláger: az eredeti "The Game of Love" Michelle Branch-csel, a "Smooth" Rob Thomas-szal, a "Maria Maria", a "Just Feel Better" Steven Tylerrel ugyanúgy, mint a korai gyönyszemek: "Black Magic Woman", "Europa", "Evil Ways".

Az albumon hallható dalok:
1. Into The Night (featuring Chad Kroeger)
2. Smooth (featuring Rob Thomas)
3. Maria Maria (featuring The Product G&B)
4. This Boy's Fire (featuring Jennifer Lopez & Baby Bash)
5. She's Not There
6. Black Magic Woman
7. The Game Of Love (featuring Michelle Branch)
8. Samba Pa Ti
9. Evil Ways
10. Put Your Lights On (with Everlast)
11. Corazon Espinado (featuring Mana)
12. Why Don't You And I (featuring Alex Band of The Calling)
13. Just Feel Better (featuring Steven Tyler)
14. Europa (Earth's Cry Heaven's Smile)
15. No One To Depend On
16. Oye Como Va
17. Interplanetary Party
BONUS TRACK
18. The Game Of Love (featuring Tina Turner)


Az első kislemezdal és videoklip
A 44. héten az európai rádiós lista 48. helyén található dal Németországban már a 15. helyen található, míg Finnországban, Ausztráliában és Kanadában már Top 10-es a dal. Hazánkban mind a Sláger, mind a Danubius rádió elkezdte már játszani a dalt, és a MAHASZ Editors' Choice lista tanúsága szerint a vidéki rádiósok körében is igen népszerű, hiszen a 42. héten a 15. helyen szerepelt a listán. A dalhoz Jessy Terrero rendezésében forgattak videoklipet, melyben olyan színészek tűnnek fel benne, mint Freddy Rodriguez és Dania Ramirez.

Az ULTIMATE SANTANA album első eredményei
A csodálatos válogatásalbum október 22-én jelent meg, s a 8. helyen debütált az Egyesült Államok Top 200-as albumlistáján. Ez óriási eredmény, hiszen ez a legendás gitáros harmadik Top 10-es debütálása! A lemez a digitalis album listán #11 helyen, a rock album listán pedig #4 helyen nyitott!

További eredmények:
Ausztrália #6
Hong Kong #7
Olaszország #11
Svájc #13
Franciaország #14
Anglia #16
Spanyolország #16
Németország #19

1 komment

Címkék: média zene énekes énekesek együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81223731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...Péter · http://kepzeljetek.blog.hu/ 2008.07.29. 21:39:30

Talán örömet okozhat másnak is a Santana koncertről készült élménybeszámolóm, és rengeteg kép amit csináltam! :)))

kepzeljetek.blog.hu
süti beállítások módosítása