HTML

Friss topikok

D.O.N. Tekk - Pop My Cherry - A REMIXVERSENY EREDMÉNYHIRDETÉSE

2007.11.09. 20:43 bellini

Lezárult nemrégiben a Magyarország első számú DJ-párosa által indított legutóbbi remixverseny! Náksi vs. Brunner electrohouse projektjének, a D.O.N. Tekk "Pop My Cherry" című dalának remixét készíthette el bárki, aki letöltötte az újdonság sávjait tartalmazó fájlt. A nyertes remixek immár egy nemzetközi digitális megjelenés részesei.

A Náksi vs. Brunner-páros célja az volt, hogy mindenki szabadon megmutassa, mennyire kreatív, felkészült, illetve mennyire képes megvalósítani az ötleteit és milyen zenei képességekkel rendelkezik.

A D.O.N. Tekk "Pop My Cherry" című dalát számos remixer és "elektronikus hobbizenész" újragondolta az elmúlt hetekben, így - ahogyan mindig - most is meglehetősen nehéz volt kiválasztani azokat, akik felkerülnek a formáció legújabb nemzetközi digitális kislemezére, amely így összesen 6 verzióban tartalmazza a "Pop My Cherry" című slágervárományost.

A DJ/producer duó nem kis meglepetésére maga az élmezőny is igen nemzetközire sikerült, ugyanis a három győztesnek kikiáltott remix elkészítője - Näsh La'Sallë, DJ Maszter és DJ Jim-X - közül kettő hazánk határain túl alkot.

Näsh La'Sallë
A 19 éves Vojtek Milánt rejti a titokzatos név, amelynek tulajdonosa ugyan nem rég foglalkozik zenéléssel, az utóbbi fél évben különös tekintettel volt a house stílus irányába, aminek eredménye több kiváló remixverseny-helyezés, illetve egy saját megjelenés egy brit on-line kiadónál... ami most már kettő, hisz a "Pop My Cherry" is elindult nemzetközi hódítóútjára, immár Näsh La'Sallë remixével együtt.

DJ Maszter
Erdély egyik kis városából Gyergyószentmiklósról származik a 7 éve a DJ-szakmában tevékenykedő DJ Maszter. Egy éve producerkedik, eközben pedig három éve egy helyi klubban rezidens.

DJ Jim-X
A francia Santovito Jymmy, alias Jim-X a remixverseny egyik legnagyobb meglepetése. A zenész családból származó 32 éves DJ/producer az utóbbi három évben több zenei megjelenéssel is büszkélkedhet.

A három nyertes remix mellett természetesen további verziók is készültek a "Pop My Cherry" című dalból. Az original mix mellett helyet kap az on-line kislemezen a két hivatalos remixként jegyzett totpeti remix és a Viron Ltd. remixe. A kiadvány már elérhető a legnagyobb nemzetközi letöltőoldalakon.

Hamarosan újabb on-line felületeken lesz megvásárolható a "Pop My Cherry" hat verziója, hazánkban pedig elsőként a www.mp3music.hu oldalon lesz elérhető. A dal eredetije egyébként szerepel Náksi Attila és Brunner Zsolt legújabb mixlemezén, a "MY IBIZA 2007" című kiadványon, ami megrendelhető CD-n a CLS webshopból, illetve elérhető az mp3music legális letöltőoldalon.

A single hazánkban limitált, 100 darabos példányszámban lát napvilágot, kizárólag promóciós céllal. A Náksi vs. Brunner-páros az info@naksivsbrunner.hu címen várja az exkluzív maxi CD iránt érdeklődő DJ-k jelentkezését!

1 komment

Címkék: zene esemény magyar énekes hír buli party énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr41223864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi 2007.11.14. 10:14:37

akkor is a Daniel & Mice remix legjobb
süti beállítások módosítása