HTML

Friss topikok

Visszatér a színészethez Mel Gibson

2007.11.08. 10:05 bellini

Csaknem hét évnyi kihagyás után, mely idő alatt a kamerák háta mögött alkotott, Mel Gibson amerikai színész úgy döntött, itt az ideje visszatérni a filmvászonra.

Új filmszerepet kapott a tehetséges Mel Gibson, aki nemcsak színészként jó, hanem rendezőként is igencsak megállja a helyét. Új alakításában William Queen szerepébe bújik, az Under and Alone című filmben.

Az amerikai színész, akit 1995-ben Oscar díjjal jutalmaztak a Braveheart című filmben nyújtott alakításáért pár évvel ezelőtt azt nyilatkozta, végleg felhagy a színészettel, idejét ezentúl csakis a rendezésnek szenteli.

Ha Gibson valóban így döntött volna, akkor sem lehettünk volna szomorúak, mert kezei közül remek filmalkotások jönnek ki, itt van például a Passió, ami igencsak nagy vihart kavart a világban, de a bevételek toplistáján is első helyen szerepelt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: film celeb színész hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr93222111

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: burberry outlet online store 2017.11.09. 14:18:40

Can u get high from metronidazole - biuxadg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása