HTML

Friss topikok

Megvan a Sloggi két legszebb feneke

2007.11.01. 16:49 bellini

Huszonkilenc országban hirdette meg a Sloggi fehérneműcég a világ legszebb feneke-versenyt három hónappal ezelőtt - az egyik nyertes a 24 éves, román Andrei Andrei, a legcsinosabb női fenék tulajdonosa pedig a 19 éves, bolgár Krisztina Dimitrova.

A legszebb fenekek döntőjébe jutó hátsókat internetes szavazáson választották ki: minden országból 10 férfi és 10 nő vett részt a finálén. Bár a weboldalon csak fehérneműben volt látható a versenyzők popsija, a fotókra így is 130 ezren kattintottak, és 15 ezer személy jelentkezett. A házigazda Németország jelöltjei már az első fordulóban kiestek a versenyből.

A hét tagú zsűriben divatszakemberek mellett egy koreográfus és egy pszichológus is helyet kapott. Ez utóbbi azzal kvalifikálta magát a bírálóbizottságba, hogy tudományos kutatást végzett a "tökéletes fenék" témájában.

A nyertesek fejenként 10 ezer euróval gazdagodtak, manökenszerződést kaptak a Sloggi divatmárka nemzetközi reklámkampányához, valamint egy évre szóló "hátsó-biztosítást" kötöttek nekik, plasztikai műtétet igénylő balesetekre.

Forrás: MTI

Szólj hozzá!

Címkék: blog bulvár pletyka hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr38215357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása