HTML

Friss topikok

L.L. Junior írt a blogomba

2007.10.27. 10:31 bellini

2007 szeptember 23-án megjelent egy post a blogomban, L.L. Junior legújabb lemezésről, a Fehér Hollóról. Azóta rengetegen olvasták el, hihetetlen, hogy a keresések alapján is mennyien kerestek rá L.L. Junior dalára és albumára. Nem gondoltam volna, hogy ekkora nagy sikere lesz, de ez lett a legkeresettebb cikk az blogomon, és ehhez a posthoz szoltak hozzá a legtöbben. Természetesen ennek nagyon örvendek.

A nagy meglepetés azonban ma reggel ért, amikor a hozzászólások között, maga L.L. Junior is megjelent :D

Az énekes egy ajánlatot is tett rajongóinak a blogomon, ezt most itt bemásolom, remélem, hogy nem haragszik meg:

Aki elmúlt 16 éves és szeretne a legújabb klippemben táncolni, és megmutatni magát a kamerák előtt, ITT AZ ALKALOM:
MOST SZOMBATON AZAZ 27-ÉN A ROTTENBILLER UTCA 48 SZÁM ALATTI MILLENIUM FITNESSZ TEREMBEN VÁRUNK MINDENKIT SOXERETETTEL REGGEL 10 ÓRÁTÓL DU.1IG A CASTINGRA, klippforgatás, október 30 Sensation Club 14 órától(Fehérvári út 87,ide már dögös ruhába gyertek, mert diszkós jelenetet forgatunk),a többit személyesen most szombaton!!!!!!
NEM MUSZÁJ A PROFI TÁNCTUDÁS,CSAK DISCO JELENETEKET VESZÜNK!!!!

Kösz Junior :D

Szólj hozzá!

Címkék: blog zene esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr53209589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása