HTML

Friss topikok

Ismét ledobta ruháit Horváth Éva

2007.10.19. 09:53 bellini

Horváth Éva hónapok óta magányos. Az egykori szépségkirálynô azért nem talál magának társat, mert határozottsága elrtiasztja a pasikat. Éva ezért hajt inkább idôsebb férfiakra, aki tudják, hogy mit akarnak.

Horváth Éva két év elteltével ismét megvált ruhadarabjaitól egy férfimagazin kedvéért. Az üzletasszonnyá lett szépség most ünnepelte huszonkilencedik születésnapját, s ezalkalomból meglepte férfi rajongóit egy újabb erotikus képsorozattal. Éva állítja, hogy sokat komolyodott az utóbbi idôben, és ezt a képek is érzékeltetik.

– Nagyszerûen érzem magam a bôrömben, a munkában igazán kiélhetem magam – kezdte Horváth Éva, aki jelenleg is szingli. - Több mûsort is vezetek, szeptembertôl pedig saját modelliskolát indítottam. A magánéletemben viszont továbbra sincs változás: egyszerûen nem találok hozzám való, határozott, jóképû pasit.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar pletyka hír sztár búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47201001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása