HTML

Friss topikok

Franciaországban az Orange viszi be az iPhone mobiltelefont

2007.10.16. 18:36 bellini

Az Orange és az Apple ma bejelentette, hogy az Orange Franciaország fogja bevezetni a francia piacra az iPhone mobiltelefont, mely november 29-én debütál a francia piacon.

Az iPhone az iPod és a mobiltelefon ötvözete, egyetlen készülékben. A iPhone-t gyártó Apple 1 millió készüléket adott el a mobiltelefon kiadásától számított 74 nap alatt.

„Nagyon elégedettek vagyunk az Orangeal kötött között partnerséggel, még az ünnepek előtt Franciaországban lesz az iPhone.” – nyilatkozta Steve Jobs, az Apple igazgatója. „Az iPhone  egy csodálatos készülék, és reméljük, hogy a francia felhasználok is szeretni fogják.” – tette még hozzá Jobs.

„Az iPhone egy csodálatos készülék, ami megváltoztatja az emberek véleményét a mobiltelefonokról. Örvendek, hogy Franciaországba az Orange hozza be a készüléket, és remélem, hogy a felhasználóink is örvendenek ennek.” – nyilatkozta Didier Lombard a France Telecom munkatársa.

Szólj hozzá!

Címkék: blog kütyü hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65198361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása