HTML

Friss topikok

Békülőben Jesse Metcalfe Nadine Coyleval

2007.10.16. 11:18 bellini

A szerelem lángja minden bizonnyal nem múlt el Jesse Metcalfe és Nadine Coyle között. Annak ellenére, hogy Nadine azt nyilatkozta nincsenek már együtt, a Született Feleségek sztárját nehéz elfelejteni.

Nehezen tudja elfelejteni a Girls Aloud lánycsapat tagja, Nadine Coyle, a Született Feleségek sztárját, Jesse Metcalfet. Néhány héttel ezelőtt az egykori párt kézen fogva látták sétálni Los Angelesben. Mert nem tudták egymást nélkülözni, Jesse és Nadine újból találkát adott egymásnak.

Közelségük és testbeszédük arra adott jelet, hogy még mindig szeretik egymást, adja hírül a The Sun. Metcalfe és Cayle idén tavasszal szakította meg kapcsolatukat, miután a színészt egy barna szépséggel látták.

Szólj hozzá!

Címkék: pletyka színész sztárok celebek énekesnő búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9197892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása