HTML

Friss topikok

Az egészség a tét a Nagy Fogyásban?

2007.10.15. 09:10 bellini

Budapest - Megalázzák, csak bábunak használják a szereplőket a nézettség növelése és a két edző, Béres Alexandra és Schobert Norbert versenyének érdekében a TV2 A nagy fogyás című műsorában - vélik olvasóink és közéleti szereplők. Az, hogy az egészséges életmódról és a fogyásról szól ez a műsor, szinte feledésbe merült.

Persze a valóságshow-k (Big Brother, ValóVilág) óta tudjuk, hogy a nézettség és a bevétel mellett minden eltörpül. A nagy fogyás is egy újabb valóságshow lenne?

Magyar Rita, a TV2 megbízott PR-vezetője másként látja.

- A nagy fogyás éppen azt bizonyítja, hogy teljesen hétköznapi emberek is képesek nem extrém körülmények között fogyni. A műsor versenyzőinek éltében fordultak már elő a túlsúlyból eredően tragédiák, az ő számukra ez egy utolsó lehetőség. Nagyon reméljük, hogy az ő példájuk számos nagy túlsúllyal rendelkező embernek ad erőt.

Tehát A nagy fogyás elvileg a két csapat versenyéről szól, arról, hogy ki mennyit tud leadni, nem pedig arról, hogy bárki meglesse őket a legintimebb pillanatokban. Ezeket a műsorokat már korábban is támadták, most sincs ez másként.

Tovább ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: média tv magyar pletyka botrány búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25196549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása