HTML

Friss topikok

A The Moog is díjazott lehet az MTV European Music Awards-on

2007.10.11. 17:55 bellini

Az október elsején indult új magyarországi zenei csatorna, a magyar MTV egy előadót jelölhet a Münchenben megrendezésre kerülő MTV European Music Awards-on. A díjátadón a világhírességeket jelölő kategóriák mellett a legjobb európai előadók is díjazottak lehetnek, így most először egy magyar együttesnek, illetve előadónak is lehetősége van elnyerni a zenei csatorna díját.  

A magyar MTV jelöltjeinek neve hazai újságírókból és rádiósokból illetve egyéb zenei szakértőkből álló szakmai zsűri döntése alapján lett végleges. Az öt legjobb közt a The Moog is szerepel. A nyertesről pedig természetesen a közönség dönt majd sms formájában, a szavazatokat a 1793-as telefonszámra küldhetik a következő kóddal: MTV04. (***(Bruttó 210 Ft/SMS) Ügyfélszolgálat: 06-1-371-4820)

A zsűri elsősorban olyan zenekarokat válogatott be a legjobb öt közé, akiket a legesélyesebbnek tartanak a nemzetközi megmérettetésben. Ennek a kritériumnak a The Moog abszolút eleget tud tenni, hiszen a külföldi sikerek hazai hírnévvel is párosultak. A mai napon, október 11-én a Petőfi Rádión a „Nap Előadója”-nak választották a zenekart, és a heti játszási listájukon az előkelő 5. helyen szerepel az Everybody Wants című számuk. Az új magyar zenei csatornán is igen gyakran látható az együttes első klipje, mitöbb a legfrissebb MTV slágerlistán a negyedik helyen szerepel a The Moog, amivel a legjobb helyen végzett magyar zenekar címét is kiérdemelték. 

Legközelebb élőben október 20-án, azaz jövő pénteken lehet hallani őket az Almássy Téri Szabadidőközpontban. Aki esetleg hezitálna, melyik zenekarra vagy előadóra adja a voksát, az menjen el a koncertre és nem marad kétsége.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr36193584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása