HTML

Friss topikok

Lola egy mosógépben forgatta új, angol nyelvű klipjét!

2007.10.10. 18:09 bellini

A napokban forgatta le Lola hatodik klipjét "Baby I Don't Care" címmel. Az új dal és video rendhagyó módon kizárólag angol nyelven készült el. Az Indián vezette forgatáson Lola többek között egy óriási mosógépben is énekelte vadonatúj dalát, így a klip egyáltalán nem mondható hétköznapinak - ezt azonban Lolától már megszokhattuk!

A "Baby I Don't Care" című felvételt a Transvision Vamp nevű banda vitte sikerre a '80-as évek végén Wendy James-szel az élükön, Közel húsz év elteltével most Lola vette el a ma már kultuszzenekarként emlegetett csapat slágerét. Lola a klipben az egykori zenekar énekesnője iránti tisztelete jeléül az ő fotóját tetette pólójára. Ahogy annak idején az egykori banda is, most Lola is egy hatalmas Elvis Presley kép előtt énekel.

A forgatás egyik helyszíne egy mosoda volt, ahol rajongók alkották a szereplőket. A video kedvéért Lola egy mosogépbe is bemászott, és ott énekelte új dalát. A mosodában egyébként egy hatalmas tinibuliba csöppenünk, ahol mindenki kedvére tombolhatott. A klip másik helyszíne egy hatalmas műterem volt. A háttérdíszletek a '80-as évek punk hangulatát idézik, így az új klip stílusa és lázadó hangulata más, mint az eddigi Lola-videóké.

Sokan teszik fel a kérdést, hogy miért csak angol nyelven készült el a dal. Egyrészt az "Élj a mának" című Lola-album talán "legtombolósabb" dala a rajongók körében az első számú kedvenc. Másrészt ahogy Lola fogalmaz: "Ez a dal angol nyelven jó, és nem szerettünk volna változtatni ezen." Nem az első angol nyelvű klip azonban, amit Lola forgatott, és ahogy az előzőt is, a tinisztár kiadója ezt is eljuttatja a megfelelő nemzetközi kiadókhoz.

A "Baby I Don't Care" Lola előadásában az áprilisi Tokio Hotel-koncerten debütált, ahol hatalmas sikert aratott. Az új klip premierje október második felére várható a VIVA TV-n. Az egyedi képi világ, pörgős tempó és igényes kivitelezés mind garantálják, hogy a kétségtelenül eddig leglátványosabb Lola-klip nagy közönség sikerre számíthat ezúttal is.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar sztár videoklip énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr56192530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása