HTML

Friss topikok

Danny Blue Live az Articsóka színpadon

2007.10.10. 20:31 bellini

Danny Blue jósolt Forma 1-et, szépséges hölgyek társaságában meglepő és néha veszélyes produkciókat mutatott be és mindezek mellett folyamatosan készül valamire, amelynek a vége Las Vegas lesz. Tavaly viszont az Articsóka színpadon egy teljesen új oldalát ismerhettük meg: a gondolatainkkal és a spirituális dolgokkal kísérletezett. Említette, hogy egy hagyományt szeretne megteremteni, nos úgy néz ki, ez sikerült neki.

A népszerű előadóművészt, legközelebb október 18-án láthatjuk ismét a „Nem félsz, ha megtudom?” c. műsorával az Articsóka színpadon. Danny továbbra is titokban tarja a produkciót. Mint mondja: „A műsor lényege, hogy a néző ott tudjon meg mindent, tegyen fel kérdéseket, csodálkozzon a kísérleteken és talán maga is részese legyen a nem mindennapi történéseknek. Másrészt pedig ha előre tud valamit, annak nincs semmi varázsa.”

Tehát, aki szereti a spontán dolgokat és meglepetéseket, valamint nem fél a váratlantól, az élőműsor neki való.

 
„Nem félsz, ha megtudom?!” évadzáró műsor

Időpont: 2007. október 18. csütörtök, 21. óra

Helyszín: Articsóka színpad (1066 Budapest, Zichy J. u. 17.)

Jegyelővétel: 302 77 57

Jegyár: 1500 Ft

http://www.danny-blue.com/nemfelsz.html

Szólj hozzá!

Címkék: média blog esemény magyar rendezvény sztár búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6192737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása