HTML

Friss topikok

Niki Belucci újra az E-Klubban!

2007.10.05. 09:37 bellini

Október 6-án, szombaton igazi csemegének lehetnek szem- és fültanúi, akik ellátogatnak a ligetben található E-Klubba. Az ok pedig nem más, mint a DJ, aki ezen az éjszakán Niki Belucci lesz! Számtalanszor volt már Niki az E-klub vendége, sajnos azonban a rajongóinak csak ritkán jut belőle itt Magyarországon, hiszen a hölgy rengeteg külföldi felkérésnek tesz eleget, így nehéz időpontot egyeztetni egy hazai fellépésre.

Az E-Klubbal azonban szerencsénkre mindig kivételt tesz, hiszen lemezlovas karrierje ott indult. Itt állt először közönség elé a DJ-pult mögött. Szerencsére mivel az E-Klub és Niki között baráti a viszony, így sikerült egy estére elcsábítaniuk a lemezlovasok legszebb hölgyét... Amit pedig az éjszaka folyamán a közönség kaphat tőle, bizonyára felejthetetlen lesz!

Ezenkívül plusz italakció vár mindenkit - Martini: egyet fizet, kettőt kap! Hölgyeknek a belépés ingyenes!

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény celeb magyar buli party rendezvény sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr28186693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása