HTML

Friss topikok

STERBINSZKY ÚJ MIXMŰSORA PÉNTEKTŐL A JUSTMUSIC.FM-EN!

2007.10.04. 08:30 bellini

2007. október 5-én, pénteken útjára indul a "JustSession by Sterbinszky" című vadonatúj műsor a Justmusic.FM-en, Magyarország egyik legnépszerűbb internetes rádióján. A minden pénteken jelentkező mixműsor 17-19-ig óráig hallható, sőt az első alkalommal látható is, ugyanis ekkor Sterby élőben játssza aktuális kedvenceit a Justmusic.FM-en!

Sterbinszkyről köztudott, hogy már régóta otthonosan mozog a rádiós berkekben, így egészen biztos, hogy ezúttal is professzionális show-t prezentál a Justmusic.FM hallgatóinak. Ebben a két órában a zenei kínálat különlegességét főleg az garantálja, hogy olyan újdonságok és exkluzív promo dalok is hallhatók, amelyeket Sterby akár még klubokban sem játszott.

STERBINSZKY ISMÉT A TABUBAN!

Az első bulit követő visszajelzések és az ott tapasztalt óriási hangulat abszolút felülmúlta a várakozásokat, egetverően jól sikerült, tipikus "Sterby-buli" hangulat uralkodott pár hete a Mamut II. 4. emeletén található Tabuban! Sterbinszky ennek köszönhetően ezentúl havi egyszer, péntek éjszaka pörgeti a legjobb zenéket a felújított és bővített Tabuban - legközelebb október 12-én!

Az aktuális időpontokról mindenki tájékozódhat a www.sterbinszky.com és a www.tabulounge.hu weboldalakon. Elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy az október 12-i időpontot követően például decemberben kétszer is bulizhatunk Sterbinszky zenéjére a Tabu falai között.

A First Class Event elnevezésű exkluzív estek különlegessége, hogy számtalan olyan zenét is hallhat a közönség Sterbinszky tolmácsolásában, amit Magyarországon más DJ-k nem játszanak, legyen szó akár a saját felvételeiről, akár remixeiről, de sok esetben külföldi előadók legfrissebb zenéit is tőle hallhatjuk először...

2007. október 12. Tabu - Sterbinszky! Az első 200 vendég ajándék CD-t kap.

Lányoknak a belépés díjtalan.

Asztalfoglalás: 06 30 270 6395, 06 30 747 1931

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: magyar buli party rendezvény sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr11185396

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: eyelasticity avis 2017.11.15. 19:15:45

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása