HTML

Friss topikok

A sztárok újra összefogtak!

2007.09.28. 08:34 bellini

A 2005 szeptemberében útjára indult "Együtt a Zenéért" mozgalom keretében a hazai popzenei élet előadói, mindenféle stílus és műfaj területén, széles körben összefogtak és egy kiáltványt fogalmaztak meg. Arra igyekeztek felhívni a közönség figyelmét, mennyire fontos a művészek munkájának elismerése, azért, hogy továbbra is tudjanak alkotni, s a zene legális úton történő beszerzése, azért, hogy a jövőben is születhessenek újabb dalok. Az eredeti kiáltvány megtekinthető ITT.

A ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért kezdettől fogva támogatásáról biztosította a zenészek kezdeményezését, s ehhez kapcsolódva nagyszabású, közönségtalálkozókkal és dedikálásokkal egybekötött, kedvezményes CD vásárt rendezett a Petőfi Csarnokban, amit 2006-ban is megismételt.

Ugyanebben az évben született Szabó Leslie "Együtt a zenéért" című dala, amelyet sok-sok, az összefogásban részt vevő előadóművész barátjával együtt készített el, s exkluzív formában, korlátozott példányszámban maxi CD-n is megjelent.

Az összefogáshoz minden évben újra és újra csatlakozik a hazai zene élet színe-java, ráadásul tavaly óta már nem csak popzenei előadók, hanem a jazz, a világzene és a komolyzene neves képviselői is.


Az összefogás idei legnagyobb eseményeként, kinőve az eddigi kereteket, a korábbi évekkel ellentétben az idén nem pusztán egy napig, hanem egy teljes hétvégén keresztül, sőt, már péntektől várja a közönséget a nagyszabású CD-vásár. A Syma Sport- és Rendezvényközpontban 2007. október 5-7. között, a Hangfoglalás - Zenei Kiállítás és Szemle helyszínén megrendezendő eseményen a közönségnek ismét lehetősége nyílik szemtől szembe találkozni a legnagyobb sztárokkal, és persze az elmaradhatatlan, monstre dedikálássorozatra is sor kerül: három napon keresztül a hazai zenei élet színe-java várja a rajongókat filctollal a kezében.

Sőt, további újdonság, hogy idén már nemcsak a hagyományos CD-formátumban juthatnak hozzá a rajongók legálisan a zenéhez, hanem a hazai internetes zeneáruházak is biztosítanak letöltéseket a helyszínen jelenlévők számára.

A részletes program a résztvevőkkel együtt ITT megtekinthető!

Szólj hozzá!

Címkék: média zene esemény magyar sztárok énekesek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6179374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása