HTML

Friss topikok

Ismét jönnek a Fresh lányok

2007.09.18. 14:07 bellini













A Fresh lányok ezúttal a VIVA nézőit szeretnék felpezsdíteni legújabb klipjükkel. A "Latin holiday" című dalhoz készült video garantáltan feledteti minden nézővel a őszi levertséget, és visszalopja szívünkbe a nyár önfeledt vidámságát. Andi és Wiki szexibbek mint valaha! Ha nem hiszed járj utána! Ülj a VIVA képernyője elé szeptember 21-én pénteken és nézd meg a klip premerjüket! Ízelítőnek: előtted a gyönyörű Fresh lányok fürdőruhában, koktélokkal a kezükben partiznak Dj Spigiboy legpörgősebb zené ;ire, miközben legújabb slágerüket éneklik...

Neked csak az a dolgod, hogy hátradőlj és élevezd, hogy visszaköszön a nyár. A " Latin holiday" egyébként kislemez-formában, 4 remix verzióval (Radio edit, Spigiboy & Hit Project mix, Chilled mix, Extended mix) a klip premierjével egyidőben jelenik meg. Részletesebben Andi és Wiki mesél majd a forgatás élményeiről az Interaktívban, ahová természetesen dedikált ajándék Cd-ket is visznek magukkal. Ne feledd, a Fresh lányok legújabb és talán eddigi legforróbb hangulatú klipjét előszőr szeptember 21-én, pénteken a VIVA-n láthatod az Interaktívban!

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar sztárok celebek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3169378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása