HTML

Friss topikok

oPEn-GTK - Gazdasági játékfesztivál

2007.09.17. 11:18 bellini

A Tudás Sziget Menedzsment Gondolkodó és Gyakorló Műhely oPEn-GTK címmel a középiskolások aktív bevonásával egy belvárosnyi társasjátékot szervez 2007. szeptember 20-án (csütörtökön) 14 órai kezdettel.

 

A Kossuth utcán át a Megyei Könyvtár udvarán át az Egyetem utcáig több helyszínen a Veszprém megyei középiskolák elsősorban 3. és 4. évfolyamos diákjai mérhetik meg tudásukat, kreativitásukat és a gazdasági élet körében szerzett ismereteiket gazdasági jellegű óriás aszfalttársason, checkpoint-játékon, népszerű és Magyarországon még kevésbé ismert asztali társasokon egyaránt. A játék nem tét nélküli, hiszen azon osztály, amely a legtöbb tagot delegálja a check-point-os játékba, megnyerheti ballagási tablójának kivitelezését extra csomagban. Ezen kívül számos értékes ajándék várja az egyéniben és csoportban versenyzőket.

 

Sőt! Egy aszfaltra rajzolt gazdasági társasjátékra meginvitáljuk az összes helyi és városkörnyéki középiskola egy-egy végzős csapatát is, melyhez a jelentkezést 2007. szeptember 18-ig a tudassziget@gtk.vein.hu címre tudják elküldeni. A többi programra nem kell regisztrálni a játszani vágyóknak és minden játék kipróbálása, használata, valamint a koncertek is ingyenesek!

 

A gazdasági játékfesztivál nem titkolt célja, hogy a játékban résztvevők információkat kaphassanak az Egyetemről, az egyetemi életről, a Gazdaságtudományi karról és az itt folyó képzésekről, mintegy megkönnyítve, s játékossá téve a 7 alapszak közötti választást.

 

A játék alapját egyébként a Gizella Napokon a Tudás Sziget szervezésében nagy sikerrel debütáló Pannon Családi Társasjáték adta, de természetesen most középiskolásokra és nagyobb méretűre dolgoztuk át és számos kapcsolódó játékot és koncerteket is hozzákapcsoltunk a rendezvényhez.

 

A gazdasági játékok mellett az egyetemi falmászók segítségével a Posta előtti téren rekeszmászás, míg a Megyei Könyvtár belső udvarán az egyetemhez/középiskolákhoz kötődő – A Mindenható Palacsinták, Rosehip és az eSKAbbe - zenekarok is várják az érdeklődőket.

 

A program társrendezvénye a Veszprém Megyei Autómentes nap.

 

 

A rendezvény időpontja:

2007. szeptember 20. 14-22h

Esőhelyszín: Pannon Egyetem, A épület

 

A rendezvény programja

14-16h   Checkpoint-játék és rekeszmászás - Belváros

           

16-18h   Aszfalttársas középiskolai osztályok részvételével – Egyetem utca

Társrendezvény: Autómentes nap

 

17-22h   Könnyűzenei programok, középiskolás zenekarok bemutatkozása –

Íródeák terasz (Megyei Könyvtár belső udvara)

                                    A Mindenható palacsinták (Lovassy, Vetési)

Rosehip (Lovassy, Közgazdasági Szki.)

                                    eSKAbbe (egyetemi, külsős tagok)

                                    DJ

 

Kiegészítő program

15-17h             Magyar Társasjátékosok Egyesületének játékpartija

 

Együttműködő partnerek

            Magyar Társasjátékosok Egyesülete

Veszprém Város önkormányzata

 

Médiatámogató

            Veszprémi Est

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar fesztivál hír rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr86167617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása