HTML

Friss topikok

A tüntetők képviselői a Parlamentbe akarnak bemenni

2007.09.17. 22:30 bellini

Gonda László, a tavalyi tüntetések egyik szervezője öt társával együtt hétfő este fél 10-kor megpróbált bejutni az I-es kapunál a Parlamentbe, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel beszéljenek, és szóbeli petíciót nyújtsanak át neki. Gondáék mögött az MTI helyszíni tudósítói szerint mintegy 200 ember sorakozott fel. Motorosok is megjelentek a helyszínen. A Parlamentbe igyekvőket a kordonnál Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány és Nagy-Juhák István, a főkapitány közbiztonsági helyettese tartóztatta fel mintegy félszáz rendőr társaságában. A rendőrfőkapitány arra szólította fel Gondáékat, hogy menjenek vissza a tüntetés kijelölt területére.
 

 Tóth Gábor az MTI-nek nem kívánt nyilatkozni a helyzetről, ugyanakkor a hírügynökség tudósítói úgy tudják, hogy vízágyúkat rendeltek a helyszínre, és szóba került az tömegoszlatás terve is.

MTI

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar hír botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr21168900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása