HTML

Friss topikok

A szépségek a fényterápiában hisznek

2007.09.17. 09:54 bellini

Hogy mi a közös az egyik legjobban foglalkoztatott magyar modellben és a Sugarloaf zenekar énekesnőjében? Nos, mindketten ugyanazért rajongnak. Ne gondoljon senki semmi rosszra, Kustánczi Lia és Dér Heni egyszerűen hasonlóan vélekednek egészségük megőrzéséről. A modell és az énekesnő is a fényterápiában bízik, hogy megelőzze az allergia kialakulását.

 

Kustánczi Lia és Dér Heni ugyan alig pár hete ismerik egymást személyesen, ugyanúgy gondolkodnak azonban egészségük megőrzésének fontosságáról.
- Teljesen véletlenül, egy beszélgetés során derült ki, hogy Heni is a medinose-t használja az allergia ellen - mesélte Lia. - A környezetünkben is mindenki allergiás, s tapasztalatból is tudjuk, mennyire lehet szenvedni az állandó orrfújástól, könnyezéstől, köhögéstől, tüsszögéstől. Én egy női hetilapban olvastam, hogy ezzel a készülékkel, ami egyébként a fényterápia elvén működik, nem csak gyógyítható, de minden bizonnyal meg is előzhető az allergia.
Dér Heni szerint korral az allergia egyszerűen elkerülhetetlen.
- Korábban a barátnőim meg voltak győződve, hogy ők sosem lesznek allergiások, s most mindegyik fújja az orrát júniustól szeptember végéig. Pedig még alig töltötték be a huszonötöt. Persze ez nem óraütésszerűen, a huszonöt szál gyertya elfújása után következik be, de igenis már a fiatalabb korosztály is szenved az allergia kínzó tüneteitől. S az eddigi tapasztalataim, hogy egyre kevesebb a kivétel. Nos, én azon kivételek közé szeretnék tartozni, akik a kemény gyógyszerek nélkül veszik fel a harcot a már-már elviselhetetlen tünetekkel, a medinose nekem bevált.

A fényterápia az allergia gyógyszer nélküli kezelésének új módja. Eddig csak speciális központokban igen magas áron juthattunk hozzá ehhez a szolgáltatáshoz, ám most már minden allergiás saját maga is egyszerűen alkalmazhatja ezt az orvostechnikai eszközt. A medinose készülékhez tartozó diódák egy pontosan meghatározott hullámhosszon (kb. 660 nm) képesek vörös fényt sugározni. Ezen a hullámhosszon következik be az allergiás tünetek és az orrnyálkahártya túlérzékenységének csökkenése.

Az igazán jó hír az allergiásoknak pedig az, hogy minden Önkéntes Egészségpénztár 100%-ban elszámolja a készüléket.

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar bulvár sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70167558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása