HTML

Friss topikok

Tovább bővül a szélessávon netezők száma Magyarországon

2007.09.14. 12:06 bellini

Tovább nőtt a szélessávú internet-előfizetések száma, miközben a nethasználat árai csökkentek –ismertette a magyarországi internetes körképet Márton György, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szóvivője

Egy hónap alatt mintegy 2 százalékkal nőtt a szélessávú nethozzáférések száma, a hagyományos telefonvonalon szélessávú szolgáltatásra, azaz xDSL-re előfizetők száma júliusban 1,49 százalékkal 706 ezerre, a négy legnagyobb kábelmodemes szolgáltató ügyfeleinek a száma pedig 2,03 százalékkal, közel 358 ezerre nőtt - hangzott el a tájékoztatón.

Az országban az egyetlen szolgáltatás, amelynek árai 2004 óta évről évre csökkennek a budapesti Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint a hírközlés. Az internet-használat jóval kevesebbe kerül mint fél évtizeddel ezelőtt, miközben a sávszélesség megtöbbszöröződött.

MTI

Szólj hozzá!

Címkék: web internet magyar hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47165278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása