HTML

Friss topikok

1 millió iPhone telefont adtak el 74 nap alatt

2007.09.11. 18:45 bellini

1 millió iPhone telefont adott el az Apple, adta hírül a gyártó hétfői közleményében, melyből az is kiderült, hogy a vártál hamarabb teljesítették az eladásokat, és hogy a készülékek árcsökkentése nem a gyenge kereslet miatt történt, adja hírül a Reuters.

Az Apple akciói négy százalékkal nőttek meg a New Yorki tőzsdén a bejelentés után, a AT&T - az egyetlen szolgáltató amely árulhatja az iPhone készülékeket - részvényei is megnőttek egy százalékkal.

Az iPhone készüléket ezelőtt 74 nappal dobták piacra, a készülék ötvözi a mobiltelefon és egy multimédia lejátszó tulajdonságait.

„1 millió iPhone készülék 74 nap alatt, két évre volt szükségünk e szám eléréséhez az iPod esetében” – nyilatkozta Steve Jobs.

Az Apple 270.000 darab készüléket adott el az iPhone kiadásának második napjáig, 2008 végéig 10 millió készüléket eladását tervezik.

Az Apple akciói csökkenést értek el, amikor a gyártó a múlt héten bejelentette, hogy az iPhone-t 200 dollárral teszi olcsóbbá.

Szólj hozzá!

Címkék: blog design web internet kütyü hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr100162948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása