HTML

Friss topikok

Justin és Rihanna lett a VMA nagy győztese

2007.09.10. 08:44 bellini

Rihanna és Justin Timberlake volt az MTV Video Music Awards díjátadó két nagy győztese, melyet hétfő hajnalban tartottak Los Angelesben.

Rihanna öt jelölésből kettőt tudhatott a magáénak. Elnyerte az Év videója díjat, az Umbrella című daláért, valamint Az Év dala is az övé lett.

Az esemény másik nagy győztese Justin Timberlake volt, aki hét jelölésből szintén két kategóriában vitte el a pálmát, övé lett többek között az Év énekese cím.

Beyonce Knowles csak egyetlen díjat kapott, a Beautiful Liar dalért, melyet közösen Shakirával adtak elő. Az Év énekesnője díjat Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője kapta.

Az est nagy visszatérése Britney Spears volt, aki a Gimmi More dalával indította az estét. Az est házigazdája Timbaland volt, akit szintén jelöltek.

Az Év Csapata díjat a Fall Out Boy, az Év Felfedezettje díjat pedig a Gym Class Heroes kapta.

A gálán fellépett még Kany West, Fall Out Boy, Amy Winehouse és a Foo Fighters.

kakukk.ro    
 

1 komment

Címkék: zene esemény buli rendezvény sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr15161555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

államcsőd · http://www.allamcsod.hu 2007.09.10. 09:13:48

ennek is volt annyi értelme mint az oscarnak. hüje amcsik :/
süti beállítások módosítása