HTML

Friss topikok

A Lánchíd Rádió Online közleménye

2007.08.29. 20:39 bellini

A Lánchíd Rádió internetes honlapjára ma délelőtt egy olyan kép került fel, amely Szetey Gábort, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát megengedhetetlen és sértő módon ábrázolja. A képet eltávolítottuk. Veress Gabriella ügyeletes szerkesztőt és Pásztor Zoltánt, a lanchidradio.hu internetes oldal főszerkesztőjét a munkáltató azonnali hatállyal, rendkívüli felmondással elbocsátotta. A Lánchíd Rádió tulajdonosai és vezetői elítélik a történteket, elnézést kérnek Szetey Gábor államtitkártól és mindazoktól, akiket a szóban forgó kép megsértett.

lanchidradio.hu

1 komment

Címkék: magyar hír botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40152384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

subabubba 2007.08.30. 01:46:41

Mit mondjak erre: maximálisan korrekt, persze ez nem teszi meg nem történté a dolgot. Másrészt meg remélem hogy ez a fajta "következmény etika" elterjed minden oldalon. Mindannyiunknak használna!!!
süti beállítások módosítása