HTML

Friss topikok

RÁCZ GERGŐ BÁRMIT FELHÚZOTT ÚJ KLIPJÉBEN!

2007.08.27. 18:18 bellini

"Húzz fel bármit" címmel forgatott videoklipet a közelmúltban Rácz Gergő. A fiatal énekes eddigi leglátványosabb videóját meglepő képsorok teszik izgalmassá, amelyben Gergő más előadók bőrébe bújik.

A "Bennünk a világ" című bemutatkozó szólólemez soron következő, harmadik videoklipes dala Gergő személyes kedvence a lemezről, amely pikáns stílusával és merészségével tűnik ki a többi közül. A mű elkészítése során a dalszerző-énekes rengeteg új ötletet dobott be, vadonatúj hangszínekkel kísérletezett, ilyen például az énekhang és a népies tilinkó hangszer keveréke, amely a dal fő motívuma lett.

A klip alapötlete a dalszöveg mondanivalóján alapul: Gergő elfogadó típus az öltözködés és a stílus szempontjából, soha nem ítél meg valakit az alapján, hogy az illető mit visel, és az igazi értékeket igyekszik felfedezni az emberben. A dal az előítéleteket igyekszik lebombázni, egyben mindenkit arra bátorít, hogy bátran merje kifejezni az egyéniségét, és merjen kísérletezni magával, az öltözködésével. Gergő is legalább ilyen merészséggel formálja meg saját stílusát is, emellett olyan sztárok bőrébe bújik, mint Michael Jackson, George Michael vagy éppen Marilyn Manson. Gergő részben az ő zenéjükön nőtt fel, és szórakozásnak sem volt utolsó leghíresebb klipjeik felelevenítése.

A legmerészebb képsor a The Beloved "Sweet Harmony" című klipjének megformálása, amelyben az eredetihez hasonlóan, itt is meztelenül szerepelnek Szabó Anikóval, Gergő dögös, szuperszexi klipbeli partnerével együtt. "Akik számomra igazán fontosak, azok csak a lényeget, az embert látják bennem akkor is, ha nincs rajtam ruha" - nyilatkozta a szimbolikus jelenetről Gergő, akinek harmadik szólóklipje hamarosan képernyőre kerül.

1 komment

Címkék: zene video celeb magyar énekes hír sztár videoklip megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25150489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Attila Krisztián · http://Attila23 2007.09.05. 22:16:06

Én nem tudtam,hogy Rácz Gergő ilyen vagány,hogy meztelenül szerepel a klippjében,mint Völgyesi Gabi
a Unique énekesnője.2007.09.05.
süti beállítások módosítása