HTML

Friss topikok

Mike Newman & The Viron külföldi sikerei a Groove Coverage-el !

2007.08.25. 09:40 bellini

A hazai lemezlovas/producer páros, Mike Newman & The Viron ismételten letette névjegyét külföldön!

A Náksi vs Brunner duó Somewhere Over The Rainbow dalából készült remixük ugyanis hódító útjára indult a határainkon túl. Olyannyira, hogy a Groove Coverage frontembere és lemezlovasa, DJ Novus előkelő helyet biztosított a srácok dalának a játszási listájának 4-ik helyén. Mike és Viron ezzel olyan előadókat utasított maga mögé, mint a Cascada, Meck, vagy épp a Groove Coverage.

- A legjobb az volt az egészben, hogy a hírt maga DJ. Novus személyesen is közölhette velünk, ugyanis a minap egy fergeteges buliban közösen pörgettük a lemezeket - mesélték lelkesen a srácok.

A külföldi sikersorozatnak koránt sincs vége, hiszen egyre kelendőbb a srácok DHT – Listen To Your Heart átdolgozása is, valamint a napokban a Cascada atyjával, DJ Manian-nel kezdtek közös munkálatokba.

- PromoStar PR -

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar buli sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr23148515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása