HTML

Friss topikok

NÁKSI vs. BRUNNER A PARÁDÉ BÓNUSZON AUGUSZTUS 25-ÉN!

2007.08.24. 10:13 bellini

Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját rendezik meg 2007. augusztus 25-én Budapesten, a Népstadionkertben. A SYMA Rendezvényközpont ad helyet ugyanis az idei Parádé Bónusznak, amely szombat este 9-kor veszi kezdetét. Noha a Budapest Parádé utcai karneválja idén elmarad, a "3 party 1 helyen 1 jeggyel" szlogenű Bónuszon az elektronikus zene talán legkiemelkedőbb nemzetközi képviselői vesznek részt olyan hazai producerekkel és DJ-kel, mint a Náksi vs. Brunner-páros.

A Bónusz zenei palettája abszolút teljes lesz 2007-ben, a Népstadionkertben kialakított több száz négyzetméteres fedett szabadtéri Terasz fő attrakciója a BLANK & JONES-duó lesz, akik saját műfajukban egyértelműen etalonnak számítanak. Mellettük pedig fellép az európai electro és house produceri világ színe-java!

Andrea Cerutti alias FUZZY HAIR Olaszországból érkezik a Bónusz lemezjátszói mögé. Fuzzy a legkomolyabb house/electro neveknek készített remixeket az elmúlt években, dolgozott Bob Sinclarrel, Benny Benassival, Junkie XL-lel vagy a Mousse-T-vel. Legutóbb az év egyik legnagyobb klubslágerét, David Guetta "Love Is Gone"-ját remixelte.

A szépséges July de Lane és Anie, a két electro house-t pörgető DJ-lány alkotja a 2 ELEMENTS nevű formációt. Húzós zenei stílusuk - glamorous, pushing Ibiza sounds és electro beats - hamar a kiadók és partiszertvezők figyelmét is felkeltette, és a német topkiadó, a Superstar Recordings szerződtette is a lányokat olyan nagy nevek mellé, mint Tocadisco vagy a Global Deejays.

Rajtuk kívül a magyar vonalat képviselő NÁKSI vs. BRUNNER-duó, INPIECES & REB, valamint totpeti felelnek a hamisítatlan electro és house buliért!

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar koncert énekes buli party sztárok énekesek celebek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr84147651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása