HTML

Friss topikok

BEST OF CLUB SANDWICH PARTY PÉNTEKEN A CLUB TBOYBAN!

2007.08.23. 14:39 bellini

Hét rendkívül sikeres és zeneileg igen pörgős év összefoglalására készül Náksi és Brunner ezen a héten pénteken, amikor is - annak ellenére, hogy immár több mint két éve csak house és elektro felvételeket pörgetnek - a bólyi CLUB TBOY-ban 3 órás exkluzív múltidéző szettel és a régi poros bakelitekkel érkezik Magyarország első számú DJ-párosa.

A Best of Club Sandwich Party egy egyedi felkérés alapján indult kezdeményezés, amelynek keretén belül Náksi Attila és Brunner Zsolt egykori, igencsak sikeres mixlemezsorozatának, a Club Sandwich CD-knek legjobb dalait foglalja össze 3 órában. A hazánkban először megrendezendő exkluzív party és a különleges szett minden bizonnyal telt házas közönség előtt egy igazán fergeteges bulival fog társulni augusztus 24-én, pénteken.

Szólj hozzá!

Címkék: hír buli party sztárok

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89146989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása