HTML

Friss topikok

Megjelent a Nagy Klasszikus Babalemez!

2007.08.13. 16:10 bellini

Gyors és lendületes világunkban rendkívül fontos szerepet kell, hogy kapjon egy olyan zenei anyag, amely nyugalmat, békét és szeretetet közvetít. A Nagy Klasszikus Babalemez éppen ezért komolyzenei alapokon nyugszik, a híres felvételek összeválogatása mellett fontos szempont volt az egyszerű, megnyugtató és harmonikus közeg megteremtése a dalokon keresztül.

Amellett, hogy ezek a világsikerek később fejleszthetik a picik
zenei érzékelését, nyugalmat is árasztanak, amely ebben a korban igen fontos nemcsak a babák, hanem a szülők számára is. Sokszor a szülők tudatalatti feszültsége nagy hatással van a kisbaba nyugalmára is, ezért fontos, hogy az új CD dallamai minden korosztály számára nyugtatóak legyenek.

A kiadvány borítóját a híres mesefestő, Bojtor Veronika tervezte. A grafikusművész hét éve fest, s mint mondja "azért festek, mert ez tesz boldoggá". "Olyan képeket alkotok, amelyek ábrándozásba kergetik a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Nem vagyok illusztrátor: amit én csinálok, az kép szöveg nélkül - akvarell, tempera vagy olajfestmény, ami megtalálható különböző galériákban vagy műtermekben. A képeimen egy másik világba kukucskálhat be a néző - ahány kép, annyi ablak. Vannak, akik képregényként sorrendbe illesztik a képeket, vannak, akik pont a saját történetükhöz találják meg az illusztrációt. A mesefestő azt jelenti, itt egy kép, s ha a sajátodnak érzed, írd meg hozzá a történetet!"

A Nagy Klasszikus Babalemez szerkesztői nagyon gondos és részletes kutatómunka után állították össze a nem mindennapi kiadványt. A szülők kedvelni fogják, mert a rohanó hétköznapokban igazi felüdülést és pihenést jelent. A picik pedig felfoghatatlanul is élvezni fogják a kellemes zenei csemegéket.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar érdekességek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr36138999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása