HTML

Friss topikok

Gundel palacsinta

2007.08.12. 13:23 bellini

Hozzávalók 4 személyre: 8 db édes palacsinta, 12 v darált dió, 8 dkg cukor, 8 dkg cukrozott narancshéj, 7 tejszín, 2 evőkanál rum, 5 dkg mazsola, 1 csomag varú cukor, 15 dkg étcsokoládé, 1 dl tej

Elkészítési idő: 3~ perc Egy adag: 921 kcal

A tejszínben a daráit diót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a mazsolát és az apróra vágott narancshéjat felfőzzük, majd tűzről levéve a rummal ízesítjük. A diós töltelékkel a palacsintákat megtöltjük és négy: hajtva tálra tesszük. A csokoládét a tejbe tördeljük, majd lassú tűzöm kevergetve fölolvasztjuk és simára dolgozzuk. A diós palacsintákat a csokoládés öntettet leöntve, melegen tálaljuk, tejszínhab-rózsákkal is díszíthetjük.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: receptek finomságok

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65138092

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása