HTML

Friss topikok

Ismét külföldön a The Moog

2007.08.11. 00:16 bellini

A The Moog nyári turnésorozatának már csak egyetlen állomása van hátra: augusztus 10-én a Sziget Fesztiválon. Az együttes szinte az összes fontos nagy nyári fesztiválon képviseltette magát. Nagy sikerrel játszottak a Volt és a balaTone Fesztiválon, az EFOTT–on, a Művészetek Völgyében. A nyári programba két határon túli fesztivál is helyet kapott, hiszen a The Moog színpadra lépett a Félszigeten Marosvásárhelyen és Zentán is a Nyári Játékokon. Az együttes őszre tervez egy nagyobb európai turnét, amelynek előzményeként szeptember elsején egy barcelonai fesztiválon játszanak a fiúk.

A csapat első klipes dala nagyon jól szerepelt a rádiós listákon, hiszen a az új arculattal jelentkező Petőfi rádió játszási listáján néhány hétig elsőként szerepelt az I Like You. A klip pedig lassan, de biztosan a Viva TV negyvenes listájára is felkúszott, ami nemcsak az ötletes klipnek volt köszönhető.

Itt az ideje azonban egy új számmal előrukkolni. A választás az Everybody Wants című hasonlóan ütős számra esett. Nemcsak azért, mert tökéletesen „moog”-os érzés árad belőle, hanem, mert a rajongók körében is viharos sikert arat minden alkalommal. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy egy amerikai rajongó az Everybody Wants című számra a közelmúltban elküldte saját koreográfiáját megörökítő webkamerás felvételét a fiúknak. Nem kizárt, hogy ebből merítenek majd ötletet a második klip felvételei során.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar hír sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr39137281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása