HTML

Friss topikok

TORRES DANI VISSZATÉRT!

2007.08.08. 22:09 bellini

A különleges és egyedi ízekkel rendelkező ecuadori energiabomba, Manu Chau magyarországi helytartója, a Megasztár talán legkülönlegesebb versenyzője ismét egy egyedi ajándékkal örvendezteti meg közönségét. A "Versus" című debütáló album 2005-ös megjelenése óta - mely egyébként "aranyos" sikereket ért el - végre eljött az ideje Torres Dani és a Veni Styx forradalmian új lemezének, a "Revolutio" megjelenésének is!

Teljesen friss hangzás hallható az új lemezen, a rockon kívül a "Versus"-nál már megszokott módon olyan kedvenc stílusok is érzékletesen képviselik magukat, mint a reggae lágyan simogató monoton lüktetése vagy akár a pezsgő latin ritmusok. A lemez munkálatai ismét Závodi Gábor irányításával készültek és a banda, melynek tagjai a dalszerzésből is kivették a részüket, kiválóan teljesített a felvételek alatt. Igazi profi és érett munka született. A momentcity.hu reklámzenéjeként megismert "Három az egyben" című remekmű már hallható is a Danubius Rádió Jáksó HOT 20 című műsorában, ahol interneten és a 06 1 452 6161 számon telefonon egyaránt lehet szavazni a felvételre.

Dani és a Veni Styx a korongon hatalmas energiával közvetíti mondanivalóját, és ismét elgondolkozásra késztetnek, miközben adrenalint fecskendeznek intravénásan a testünkbe. "Ezzel a lemezzel kirobbantjuk magunkat a valóságból egy kis időre, hogy ússzunk a képzelet és az érzelem éterében, és mindig vissza-visszatérjünk saját belső birodalmunkba" - állítja Torres Dani a lemez kapcsán.

A lemez kiválóan sikerült, nem okoz csalódást a nagy számú rajongóbázisnak, sőt, bizton állíthatjuk, hogy rengeteg új lelkes hívet is szerez majd magának Torres Dani és csapata. Őket és a "régi" rajongókat egyaránt várja a zenekar egy lemezmegjelenés előtti dedikálásra, amelyre augusztus 12-én 18 órakor a Szigeten, a Saturn Fukar Sátorban kerül sor, ahol egyébként meg is vásárolható az új album.

Torres Dani és Veni Styx: Revolutio - nem csak forradalmároknak!

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar sztárok énekesek celebek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr42135592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása